Paketering med polypropylen PP band

Paketering med polypropylen PP band

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets price cheap

Paketering med polypropylen PP band

Polypropylen är ett ekonomiskt material för medium till tung lastkapacitet för att banda pallar och lådor. De finns tillgängliga i olika breddar, tjocklekar och variationer av polymerer (ex. sampolymerer).

Denna typ av produkt erbjuder möjligheten för större utsträckning med stretching till vissa punkter, speciellt när bandet utsätts för konstant belastning.

Paketering med polypropylen PP band är mest effektivt när man använder ett bandningsverktyg. Med detta som grund kommer du spara tid och material. Med paketering med en bandningsmaskin kommer du inte behöva klämmor.

Det är inte många användare som vet att PP band kommer förlora 50% av dess spänning redan efter en timme, medan förlusten i spänning ökar med ökade temperaturer. Därför behöver PP band en erforderlig brottgräns. För att öka paketeringen och använda erforderlig spänning så använder de flesta industrier automatiska lösningar. PP banden kan skrivas på vilket också erbjuder marknadsförings-fördelar.

messersi batterystrapping tool for PET and PP strap, cheap

Fördelar: Kostnadseffektiva, effektiva, lätta, enkla att använda, återvinningsbara och hög utsträckning.

Svagheter: låg utsträckning vid belastning, inte passande för tunga objekt, känsliga för miljöfaktorer, större slitage om objekten är skarpa och hårda

Metoder för applicering: handhållna verktyg, manuella spännare och häftapparater, batteri spännare, halv och helautomatiska maskiner

Dela det här inlägget

Produktförfrågan

Vi behöver följande information för att förbereda ett erbjudande. Du kommer att få ett officiellt erbjudande för produkten i din e-mail inom kort.