Frågor och svar

1. Vad är bandmaskiner.se?

bandmaskiner.se är företaget med den ledande paketeringslösningen som är specialiserade på bandningsmaskiner och verktyg. Det är en onlinebutik som möjliggör att alla i hela Europa och i hela världen kan köpa olika paketeringsverktyg, maskiner och material.

2. Måste jag registrera mig innan jag kan köpa paketeringsverktyg eller en maskin?

Du måste inte registrera dig. Om du behöver en proformafaktura, skicka oss bara ditt intresse till info@batterystrapping.com så svarar vi inom 24 timmar.

3. Vilka typer av produkter säljer ni online?

Vi säljer bandningsverktyg, halvautomatiska och helautomatiska paketeringsmaskiner, elektriska låglyftare, elektriska staplare och elektriska palltruckar. Vi kan också erbjuda paketeringsmaterial så som PP, PET, textil, VG-band, klämmor och mycket mer.

4. Är min information säker?

Din information är helt säker. Vi är skyldiga av lagen att skydda din information och vi får inte dela den med tredje parter. Vårt företags integritetspolicy är mycket skyddade med all information som du förlitas på oss. Vi kommer INTE behålla dina kortuppgifter och transaktionerna händer på ditt korts plattform utan vårt gränssnitt.

5. Kan vi köpa som ett företag?

Självklart. Alla våra erbjudanden och priser är utan moms, så du kommer allltid betala priserna utan avgifter, oavsett om du betalar med bank eller online. Efter köpet kommer du få en faktura utan moms.

6. Hur skapar jag ett konto på batterystrapping.com?

Att skapa ett konto gör det lätt att betala för bandningsverktyg och maskiner online utan att fylla i nya uppgifter hela tiden.

7. Är min betalningsinformation säker?

Vi kommer INTE behålla din kortinformation, alla transaktioner sköts dessutom av din kort-plattform utan vårt gränssnitt.

Produktförfrågan

Vi behöver följande information för att förbereda ett erbjudande. Du kommer att få ett officiellt erbjudande för produkten i din e-mail inom kort.