Bästa Övningen för Paketering och Industriell Bandning

Bästa Övningen för Paketering och Industriell Bandning

Bästa Övningen för Paketering

För varje distributör, kundnöjdhet måste alltid vara första prioritet. Detta räknar med faktumet att det kunderna får det de beställer. Om det senare inte förverkligas är det ofta för att paketeringen brister eller på otillräcklig lagring. Därför är spårning och att bibehålla standarderna för paketering ett viktigt element för att nå kundens nöjdhet. God övning kan reducera kostnaderna samt motverka olika skador och andra nackdelar.

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheap

Hur ökar man produktionen med paketering/bandning?

När företag automatiserar paketeringens/bandningens aktivitet på något sätt ökar det hastigheten på paketeringen och minskar tiden som behövs. Vanligtvis är halv/automatisk paketering 300% snabbare. Automatisk paketering är också säkrare och mer vänliga för de anställda. Om du paketerar lådor är bästa sättet att öka hastigheten genom att använda HIPO halvautomatisk paketeringsmaskin, som automatiskt bandar lådor med PP band. För pallar rekommenderar vi COMBO halvautomatik bandningsmaskin eller bandningsverktyg, som också kan användas för lådor/paket.

Paketering av basic-produkter

Om produkterna inte paketeras i lådor kan de inte paketeras på vanligt vis. Om produkten innehåller öppen visning av innehållet måste öppningen erforderligt skyddas av skyddande plast. Detta är nödvändigt eftersom paketering med kartong bryts ner under transport, och dammpartiklar som genereras kan skada produkten. Exponeringsskydd är grundläggande för att säkra att produkten i sin helhet kommer till kunden och försäkrar deras nöjdhet. Produkter som kläder bör paketeras i plastpåsar där varje enhet får sin egna påse.

COMBO Pallet Semi-automatic Strapping Machine price new PP strap 9-19mm

Inre paketering

När man talar om inre paketering (sortering av produkten inne i avdelningen) är det bra att använda en solid kartong som bättre tillåter hantering av paketerade produkter i lagerlokaler. Paketeringens passande beror också på produktens specifikationer, så det är värt tiden att tänka igenom i förväg hur vikt och storlek samt andra funktioner kan påverka kvaliteten på paketeringen.

Paketeringens material och tillagda skydd

Varje distributör är ansvarig att skicka intakta varorna till varje destination. Av detta skäl är det viktigt att visa speciell uppmärksamhet till paketeringen och lagring av produkter. I fall med glasprodukter måste distributörer vara säker på att dessa lådor är separerade med grenrör mellan lådorna så de därav inte skadas eller förvrängs under transport. Om föremålen ömtåliga behöver de individuellt paketeras i lådor m.m… För extra skydd kan man också fylla tomma utrymmen i lådorna med papper, kartong eller andra fyllmedel som måste vara av icke-aggressiva material.

Ordentlig paketering som följer standarden gör det möjligt att vara mer trovärdig i dina kunders ögon samtidigt som kostnader för skadade produkter sänks.

 

Dela det här inlägget


Produktförfrågan

Vi behöver följande information för att förbereda ett erbjudande. Du kommer att få ett officiellt erbjudande för produkten i din e-mail inom kort.